2009-02-15

Jobbigt

Det känns faktiskt ganska jobbigt när det tar slut efter 4 år tillsammans. Men det går väl snart över hoppas jag. Jag får ta en dag i taget.

Ang den killen jag träffade i helgen. Jag smsade med han nu ikväll och han vill inte vara mer än kompis med mig. Men vi får väl se, han kanske ändrar sig. För många är det ju svårt att säga precis när man träffat någon. Vi skulle iaf ses då och då, så får vi väl se om det blir något mer eller inte.

Slut

Jahopp, så var det slut. När Thomas kom och lämnade Max innan ville han prata, fast det ville jag med. Så sa han liksom att det inte funkar mellan oss längre och det håller jag med om. Men han tror jag gjorde något annat i fredags än vad jag sa. Fast det är mycket han inte vet som hänt i helgen. Fast han läser säkert detta och jag vill inte att han ska få veta vad som hänt exakt.

Men jag bryr mig egentligen inte heller vad han säger om det. Han har inget att säga till om längre. Jag har träffat en kille, som jag faktiskt tycker om. Han är så snäll och mysig. Jag saknar han faktiskt. Även fast han var här igår och jag bara har träffat han två gånger. Hoppas han kommer hit idag en sväng innan han åker hem till Borås.