2009-07-06

Ödet?

Är det meningen att det ska bli vi? Är det verkligen så? Passar vi med varandra? Gillar du mig verkligen? Vill du verkligen försöka med mig?

Det är så många frågor som snurrar i mitt huvud. Jag är så osäker på dig, du har sårat mig djupt innan. Jag vet vad jag vill med dig. Frågan är vad du verkligen vill med mig. Det är så svårt att läsa av dig. Men jag vill vänta på dig. Du är ett kap.

En sjuk grej hände mig i lördags. Jag fick ett kedjebrev på mailen, tänkte att det stämmer ju aldrig. Sånt händer bara inte. Men jag bestämde mig för att göra det ändå, varför vet jag inte.

Man skulle skriva siffrorna 1 till 11 under varandra. På nummer 1 och 2 skulle man skriva vilka tal man ville. Nummer 3 och 7 två namn på det motsatta könet. Nummer 4, 5 och 6 skulle man skriva tre personer, vilka man ville. Nummer 8 till 11 skulle man skriva låtnamn. Sedan skulle man önska sig något.

Det jag skrev var:
1. 6
2. 20
3. Wallin
4. Malin
5. Zandra
6. Pappa
7. Emil
8. Tess
9. Vi två
10. Bambi
11. Inget med dig är underbart

Min önskan att Wallin skulle komma till mig. Jag trodde aldrig önskan skulle slå in. Det sjukaste är att allt stämmer och önskan slog in. Han kom till mig, visserligen 2 på natten men han kom och det är det som räknas.

1. 6 (stog inget speciellt om vad man skulle göra med det numret)
2. 20 (man skulle berätta sin önskan för så många personer)
3. Wallin (Detta är personen man älskar)
4. Malin (Detta är personen man bryr sig om mest)
5. Zandra (Detta är personen som känner mig bäst)
6. Pappa (Detta är personen som bringar mig lycka)
7. Emil (Detta är en person man tycker om men som man inte kan komma underfund med)
8. Tess (Denna låt hör ihop med personen på nr 3)
9. Vi två (Denna låt hör ihop med personen på nr 7)
10. Bambi (Denna låt hör ihop med mitt sinne och tankar)
11. Inget med dig är underbart (Denna låt är min inställning till kärlek)

Det sjukaste är att allt stämmer. Jag älskar Wallin och det har jag gjort länge. Bara det att jag försökt komma över honom för att han sagt att han bara vill va vän med mig. Men nu har jag fått veta att han faktiskt har gillat mig hela tiden och han vill försöka igen. Men vi ska ta det väldigt sakta och försiktigt. Men jag är så rädd att han ska såra mig som han gjorde sist.

Jag mår dåligt när jag är ensam. Jag måste lära mig att klara mig ensam utan att må dåligt. Måste skaffa nya vänner här omkring så ja slipper sitta ensam hela dagarna.