2009-05-15

Jävla ångest

Jag har fet ångest just nu. Jag klarar inte av detta.

Jag är självmordbenägen och har försökt ta livet av mig två gånger på två månader. Första gången lades jag in på psyk av min egna begäran för att Wallin sa att han inte ville ha en tjej som håller på såhär. Då gjorde jag det för honom. Så blev vi tillsammans. Han sa att han älskar mig och tre dagar efter gör han slut för han inte har tid med någon tjej just nu. Kunde han inte kläckt sig ut detta innan liksom?

Förra helgen drack jag i min ensamhet och jag försökte återigen ta livet av mig, denna gången med hjälp av tabletter. Slutade med att jag sov nästan ett dygn.

Nu sitter jag här och dricker igen och jag tror jag kommer försöka ta livet av mig ikväll igen.. Bara så ni vet om jag inte skulle uppdatera bloggen igen..

Oj

Oj nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Har haft lite annat för mig bara. Jag har fått hyreskontaktet och skrivit på det och idag ska jag skicka in det till hyresvärden. Så den 1 juli flyttar jag till Vedum.

Idag är jag uppe rätt tidigt, för ovanligheten skull. Ska ha nationellt prov i engelska halv 9 så ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Har försovit mig senaste dagarna så jag har missat en del i skolan.

I måndags kom jag i tid faktiskt. Började klockan 10 och hade först muntligt nationellt prov i svenska och det klarade jag så jag är helt klar med svenskan nu. Sen hade jag nationellt prov i engelska och det gick ganska bra faktiskt. Hade nationellt prov i matte i onsdags men försov mig då så jag missade det. Får ta igen det någon dag i nästa vecka.

I förrgår fick jag hit Pipen, om ni kommer ihåg vem det är? Thomas katt, han har blivit allergisk så jag fick ta honom. Det går faktiskt bra att ha en katt men inte två. Och det är så skönt att ha sällskap också.