2009-05-05

Funkar inte

Det funkar inte att kommentera just nu, vet inte vad felet är men hoppas det fixar sig snart så ni kan kommentera. :)

EDIT: Nu funkar det bara för jag skrev inlägget precis ;D hehe

Snart skola

Nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma hit och sen ska vi gå till skolan. Nu får jag se till att sköta skolan rejält för jag har fått en varning på studiebidraget. Så sker ingen ändring snart så mister jag det och det vill jag inte. Dessutom så är det ju bara en månad kvar i skolan.

Jag har haft något att göra nu på morgonen iaf. Har laddat ner Youtube downloader och laddat ner massa videos och gjort om dom till mp3 format så jag har lite ny musik i min telefon nu. Wie. Behövdes lite ny musik tyckte jag. Sen har jag fixat Winamp också med lite nya plugins, fast ett av dom vill inte funka som jag vill. Hmm.

Efter skolan ska jag städa. Ska fråga Malin om hon har lust att hjälpa mig lite. Behöver storstäda och det är roligare om man har sällskap. Hihi.

Jag är redo

Jag är redo för att ta upp den här bloggen igen och börja skriva aktivt. Jag börjar må bra igen och känner att jag är redo för den här bloggen och alla dess kommenterar jag får.

Senaste tiden har det hänt en hel del saker. Men jag orkar inte skriva allt nu eftersom jag är nyvaken. Det tar jag lite senare idag.

Välkomna tillbaka :) Namnbyte ska ske på bloggen också eftersom jag ska byta tillbaka till Therese :)