2009-07-16

Max

Jag har haft kontakt med soc nu och vi har kommit fram till att jag ska få träffa Max en timma en gång i månaden till att börja med, tillsammans med Max's mormor dom första gångerna.

När det har gått några gånger och om det går bra så kommer besöken bli oftare. Jag hoppas att jag i framtiden kommer få ha Max varannan helg när placeringstiden är slut. Jag ska kämpa för att få tillbaka vårdnaden om Max.

Fick ett brev idag från psykiatriska öppenvårdsmottagningen, har tid där den 27 juli. Då ska jag ta upp detta med Max och hur jag då mådde när jag skrev av mig vårdnaden. Vilket var världens misstag att göra, men då mådde jag inte alls bra. Då skulle jag egentligen inte få göra något sådant beslut, men dom som visste om det försökte inte ens hindra mig.

Jag hoppas att det en dag löser sig. Jag har nu inte ätit några mediciner på ca 1 månads tid och jag mår mycket bättre än när jag åt dom. Visserligen kan jag ha dåliga dagar som alla andra, men jag ser saker på ett positivt sätt nu. Tidigare var allt negativt.

Nästa gång jag ska träffa Max är den 29e juli tillsammans med hans mormor som sagt, men datumet kanske ändras för min mormor fyller år då. Verkar som mamma ska åka dit då och jag funderar på att göra det också isf. Mammma ville att vi skulle ändra dagen, så jag ska ringa soc idag och kolla med dom om det går dagen innan eller dagen efter.