2009-05-24

Naaw (F)

Har suttit och camat med Johan ett bra tag nu. Så ändrade han sitt namn och skrev “Tycker Om Dig Bajby(L)” efter en stund. Jag frågade vem han tycker om och då skrev han “dig”. Naaw, verkligen jätte gulligt. Och jag tycker om han lite jag med.

Världen är allt bra liten

Jag måste bara berätta en bra rolig och ironisk sak. Jag har börjat skriva med en kille i Vara på lunar. Så addade han mig på msn idag och jag fick se han i cam. Självklart känner jag igen honom och det kommer fram att han känner mitt ex och att jag träffade han nångång för länge sen.

Världen är allt bra liten ibland.

Idag..

Idag mår jag ganska bra. Jag är inte lika nere som igår. Det är mest på kvällarna mina såna känslor kommer. Men nu har jag sovit och jag försöker ta tag i livet än en gång.

Jag måste börja sysselsätta mig lite mer så jag slipper tänka så mycket. Trötta ut mig på dagarna så jag kommer i säng i tid på kvällen och inte på natten. Det är inte bra i slut ändan. Man blir bara ännu tröttare på allt för man orkar inte.

Idag ska jag börja fixa i ordning lite smått i lägenheten och rensa saker ur dom lådorna jag har. Sen ska jag börja packa lite smått.

Ny design

Då har jag fixat en ny design till bloggen. Jag har så svårt för att bli nöjd med bloggdesigner på den här bloggportalen. Önskade jag kunde redigera egna men det är väl något jag får lära mig helt enkelt. Annars kommer man ingenstans.

Lite ny musik

Nu har jag laddat ner lite nya låtar från Youtube. Ska ladda ner lite mer senare, för jag ska hoppa in i duschen och fixa i ordning mig nu tänkte jag.

Jag vet att bloggen ser lite konstig ut just nu, jag skulle lägga in ett eget tema igår som jag har gjort med ett program men jag får inte in det som jag vill så jag ska leta upp en snygg design lite senare.

Lite mer kommentarer vore på sin plats också ;)

Finner inga ord

Försöker få ner i ord hur jag mår, men finner inga ord som kan beskriva min otroliga smärta jag känner i mitt bröst.

Jag känner mig värdelös. Jag känner mig i vägen för allt och alla. Jag mår rent av sagt så in i helvetes jävla dåligt. Det känns inte som någon förstår. Jag har många omkring mig som försöker stötta mig. Men det känns ändå som ingen förstår.

Jag vill bara försvinna. Sjunka under jorden. Vill bara bort. Vill inte finnas, vill inte andas, vill inte tänka, vill inte känna såhär.

Jag vill må bra. Jag vill kunna vara lycklig. Jag vill kunna känna att mitt liv är bra och har en mening. Jag vill kunna tänka att jag mår bra och att jag lever. Jag känner mig död. Jag känner mig bara i vägen för allt och alla.

Jag vill inte ha det såhär. Jag vill ju må bra och leva livet. I denna åldern ska man må bra och leva livet. Man ska ha massor med kompisar och umgås med dom och skratta och ha roligt. Inte tvinga fram ett leende för man är för svag för att visa att man mår dåligt. Jag vill inte ha det såhär.

Jag vill kunna le ett äkta leende och inte ett falskt. Jag vill kunna skratta ett riktigt skratt utan att känna mig falsk. Jag vill, jag vill, jag vill. Men det går inte. Det är sällan jag ler och skrattar utan att jag mår dåligt på samma gång. Det är som att min hjärna inte tillåter mig att må bra. Jag får inte känna såhär säger den.

När ångesten kommer hör jag tankar att jag ska skada mig själv. Jag berättade detta för min mamma. Jag har nog aldrig blivit så arg på henne som jag blev när jag fick höra “du inbillar dig”. Jag gapade på henne i telefonen. Jag blev så arg så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Min egen mamma liksom. Pappa lyssnar och han förstår mig.