2009-02-11

Mina mått - Vecka 7

Glömde ta mina mått förra veckan så nu kommer dom för denna veckan istället. Har precis ätit också så det kan ju visa någon cm fel.

Mina mått - vecka 5
Midjan: 122 cm
Bröst; 112 cm
Lår; 67 cm
Höft; 116 cm
Överarm: 36 cm

Mina mått idag - Vecka 7
Midjan: 128 cm
Bröst: 114 cm
Lår: 60 cm
Höft: 114 cm
Överarm: 36 cm

Oj då, runt magen har det ökat ganska mycket. Men lite av det kan ju faktiskt bero på att jag ätit nyss. Och så har jag käkat en del godis sen i lördags *host host*.

Nej, nu ska jag skärpa mig. På riktigt. Höft och lår har minskat ganska mycket, iaf lår. Hela 7 cm. Otroligt.

Jag ska ta och prata med Thomas imorgon om det här med gymkort. Om han kan passa Max en timma eller två en gång i veckan så jag kan träna. För dom har ett erbjudande nu för unga som kan få träningskort för 99 kr i månaden. Svin billigt ju! Ska höra lite med han imorgon om det och går han med på det ska jag prata med skolsyster i skolan också. För det var via hon som det gick fixa eller nått.

Sen skulle skolsyster hjälpa mig med diet också, så jag faktiskt går ner i vikt också. Jag har ju ändå fram till 11.40 på tisdagar på mig att träna, sen har jag idrott på måndagar också. Så det är bara torsdagar jag kan behöva hjälp med, eller fredagar. Då slutar jag ju 12 och då vilar Max hemma så då skulle det passa bra egentligen. Och varannan helg då behöver han inte passa Max för då är det ju hans helg. Jag ska se till så Zandra också skaffar sånt kort för då kan vi träna ihop och det blir så mycket roligare då.

I helgen är jag barnledig och jag och Zandra har bokat tid i festlokalen för att basta på fredag. Kanske man svettas av lite fett också. Ska börja basta lite då och då när jag är barnledig.

Nej, nu får jag sluta skriva innan det blir alldeles för lång för att läsa.