2009-06-09

Det är dags..

Nu är det dags att berätta om vad som händer med Max. Det kommer nog bli lite rörligt inlägg och väldigt svårt för mig att berätta.

Som ni vet kom socialen och satte han på ett jourhem i februari. Jag har inte träffa han sen dess men har haft sms kontakt med familjen och möten med socialen titt som tätt.

Jag har inte klarat av att träffa han sedan dess, det har vart väldigt svårt för mig. Jag fick börja äta mediciner efter det, antidepressiva. Till en början fick jag endast citalopram, men fick sömnsvårigheter så sedan blev det sömntabletter. Men jag mådde så dåligt att jag försökte ta livet av mig med att svälja tabletter. Då blev det att lägga in mig på psyk. När ja kom därifrån mådde jag bra och jag tog medicinerna som jag skulle. Då hade jag två sorter, citalopram och mirtazapin. Men sen gick något snett och jag började dricka mer och mer. Sedan försökte jag flera gånger ta livet av mig med hjälp av tabletter och skar mig en hel del på armarna. En kväll hade jag druckit och nästan skärt upp halva min arm och tog 36 tabletter. Jag sökte inte läkarhjälp utan la mig och somnade. Vaknade dagen efter sent på dagen.

Efter det ville inte läkaren skriva ut mer tabletter till mig, men fick komma till en överläkare på öppenvårdsmottagningen där jag fick nya mediciner, samma som innan. Jag fick även sömntabletter och lugnande jag ska ta vid behov, som när jag får ångest. Dom hjälper sådär bra. Jag är dålig på att hantera ångesten. Men nu tar jag tabletterna som jag ska varje dag och inte för många. Jag försöker kämpa.

För några veckor som var jag och Thomas på familjerätten och jag skrev av mig vårdnaden till Thomas. Så han har ensam vårdnad om Max. Jag klarar inte av ansvaret med ett barn. Måste må bra i mig själv först. Jag kommer ändå skicka bilder och presenter varje månad till Max, så han ändå vet vem jag är. Så nu vet ni hur det ligger till.

Jag åker nog in på psyk ganska snart tror jag. Jag ska ringa till psykmottagningen och fixa en tid och prata med dom. För jag vet inte om jag pallar detta själv längre. Ska bara vänta tills jag får hem mina paket jag beställt. Bland annat en ny handfree och hörlurar. Känner att jag behöver det om jag ska ligga inne.