2009-05-19

Myspys


Jag kan inte sova så det är lika bra jag gör något kreativt av tiden istället som att städa. Fixar så det blir jätte mysigt här hemma. I helgen ska nämligen wallin komma hit och det måste ju se fint ut då. Jag är självklart inte klar på långa vägar. Som tur är så är jag ledig torsdag och fredag så jag har hela dom dagarna på mig att fixa det fint här. Jag är glad idag. Och snart ska jag gå en promenad till shell och köpa cigg. Jag har vart duktig och klarat mig utan cigg sen halv 7 för att jag har haft fullt upp i lägenheten och hållt på grejat massor.

Lösnaglar


Jag har fixat fina lösnaglar. Fast jag ska måla dom senare idag och klippa dom så dom blir lite kortare.

Det gick sådär bra på vårdcentralen idag. Han skickade en remiss till psyk mottagninen för vårdcentralen har inte hand om såna grova ångestattacker. Så jag fick inga nya mediciner heller och kommer inte få det på ett tag heller eftersom jag inte kan ta dom som jag ska.

Som ni ser har jag fixat en ny design till bloggen också. Tyckte jag behövde förnya den lite.

Jag och Malin


Jag och Malin har jätte roligt. Vi flummar som fan med varsin telefon vid örat. Hon pratar med christer och jag pratade med wallin. Jag tror han tycker jag är du konstig. Haha. Sen ringde thomas och han tycker nog jag är ännu mer konstig. Han trodde jag var hög. Öh Okej typ? Han störde mig när jag pratade med wallin ju.