2009-06-02

Fattar inte


Jag fattar inte hur jag kan ha sömnproblem även fast jag får sömntabletter. Jag kan ändå inte somna. Hur kan det vara möjligt? Jag ska väl kunna somna med två tabletter? Första nätterna gjorde jag det, nu tar det minst två timmar innan jag känner av dom och då kommer jag inte upp i tid på morgonen utan jag försover mig alltid. Vaknar inte ens av alarmet, helt sjukt ju.

5 kommentarer:

  1. Du kanske inte skulle ha sömntabletter utan insomningstabletter som gör det lättare att somna men man vaknar sen på morgonen istället.

    SvaraRadera
  2. svårt att somna när man går upp så sent,,, du får tvinga dig upp

    SvaraRadera
  3. Det är insomningstabletter.

    Men hur jag ska tvinga mig upp om jag inte ens vaknar av alarmet?

    Men jag ska börja ta dom tidigare på kvällen.

    SvaraRadera
  4. Men då är det ju inte av tabletterna du inte vaknar..för de håller inte i sig hela natten. De är ju just till för att man ska somna lättare.

    Du får ställa flera larm, riktigt högljuda, å ställa dom på flera ställen så du måste gå upp och stänga av dom och på så sätt inte somna om så lätt.

    SvaraRadera
  5. Jag hade 5 alarm ett tag när jag hade svårt att vakna upp på morgonen. Det var som förgående gav förslag på, utplacerade så jag måste kliva upp för att stänga av dem och alla med 5 min mellanrum. 2 av dem skränade rätt bra så inte ens en död skulle kunna sova med dem igång.
    det funkade väldigt bra, man tog sig upp kan jag lova rätt snabbt

    SvaraRadera