2009-06-25

...



Igår var jag och träffade Max en timma ute på familjehemmet. Första gången sen han flyttade dit i februari. Det kändes bra men på samma gång jobbigt.

8 kommentarer:

  1. När ska ni träffas igen då?

    SvaraRadera
  2. han ser ju ut att må riktigt bra iallafall :)

    SvaraRadera
  3. Anonym: Jag vet inte när jag ska få träffa han igen.

    SvaraRadera
  4. Hur ser umgänget ut då? Hur är det planerat? Träffar han sin pappa? Hur länge ska Max bo där borta? Har du tänkt att ha mer kontakt med Max? Han kan ju knappt ha minnas dig nu då ni inte sågs på 5 mån.

    SvaraRadera
  5. Anonym: Jag vill träffa han oftare, men jag får inte för hans pappa. Ja, han träffar sin pappa väldigt ofta.

    Utredningstiden har förlängts med 4 månader.

    Jo han mindes mig lite, men va lite reserverad och blyg. Dom har kort där ute på kylskåpet på mig och hans pappa så han kollar på korten varje dag.

    SvaraRadera
  6. Han verkar ha ett riktigt bra familjehem iaf, speciellt eftersom dom visar korten och berättar vilka dom är och så =) det är det nog inte många som gör..

    Tycker att Thomas ska släppa på tyglarna lite, det verkar ju ändå som att du FÖRSÖKER må bättre nu lixom =)

    SvaraRadera
  7. Det blir svårt att få som man vill när man säger ifrån sig vårdnaden. Den är jättesvår att få tillbaks om vårdnadshavaren inte vill det. Är nog det sämsta man kan göra faktiskt, synd att säga men.. det kan ju bli svårt senare när du vill "vara" med Max mer.

    SvaraRadera
  8. Anonym: Jag vet, men jag ska prata med en läkare om det. För när jag sa ifrån mig vårdnaden var jag väldigt dålig i psyket så jag visste inte vad jag gjorde. Det kan hjälpa, det är värt ett försök i alla fall.

    SvaraRadera