2009-08-01

Oj..

Det var många kommentarer i mitt senaste inlägg. Skriv alla era frågor i detta så kommer jag svara på dom i ett nytt inlägg om några dagar.

Igår var jag i Thn och hjälpte min syster med sin dator. Hon har alltid problem och då kommer hon till mig. Men det gör inget för jag tycker det är kul att greja med datorer i alla fall så..

Nu ska jag kolla på Förhäxad, ville bara uppdatera er lite. Kommer mer snart!

3 kommentarer:

  1. Tar frågan igen då. Hur känns det att Thomas blivit pappa igen?

    SvaraRadera
  2. Har du någon kontakt med Thomas?
    Ska han ha max igen boende hos sig?

    SvaraRadera
  3. Hur kan du ha problem med att Maria kallar Max för sin familj, när du själv gjorde valet att säga upp föräldraskapet gällande Max? Maria är en del av Max liv då hon är tillsammans med Thomas. Anser du att Max sen, när han flyttar hem, alltid ska se Maria som en främling, eller utomstående? Han behöver både en mamma och pappa i sitt liv! Och eftersom du valt att ta ifrån honom sin mor, så behöver någon ta över den! Vilket blir Maria i detta fallet! Jag undrar även hur du kan utgå ifrån att Thomas inte vill ha tillbaka sin son, eller hur du ens kan utgå ifrån att han ->vill<- ha tillbaka sin son? Thomas har troligtvis ingen möjlighet att försvara sig i din blogg, då du har möjlighet att radera allting han skriver! Så HUR kan du smutskasta honom, utan att han kan försvara sig? Jag ser det som otroligt fegt av dig! Och jag hoppas du tar dig i kragen, i kampen för att bli en bättre människa! För det lär krävas om du vill ha ett bättre liv! Just nu förstör du bara för dig själv! Jag skulle uppskatta om du ->svarar<- på detta inlägget, istället för att radera det, vilket du troligtvis ändå kommer göra då du ställs mot väggen!

    SvaraRadera