2009-06-10

Tankar

"Se bakom mitt falska leende. Kolla djupt in i mina ögon. Kan du ärligt säga att jag mår bra? Tror du jag mår bra, då bryr du dig inte. Sanningen är så mycket mer, sanningen är att jag mår dåligt, sämre än vad du tror."

"Om det finns en mening med att man lever, varför utsätts man då för ett helvete till lidande? Gud finns inte, för han ska se till att man är lycklig men det är man inte. Satan finns för han vill utplåna mänskligheten och få slut på lidandet."

"Varför lever man? Varför finns människan? Varför finns det mer hat än kärlek? Allt känns å olustigt, som en lek, som en fantasi. Det känns som en hemsk mardröm. Jag vill vakna upp, men kan inte. Detta är verkligheten. Det finns inget lyckligt slut. Det finns bara hat och ilska. Ingen kärlek och närhet. Hatet tar alltid över kärleken. Varför ska det vara så? När är det min tur att vara lycklig?"

"Jag vill bort, bort från allt det onda. Bort från verkligheten. Bort från allt dåligt. Vill till en lycklig plats, en plats där allt är frid och fröjd. Inga ångestattacker, inga nedstämdheter. Bara lugnt och skönt. Det platsen finns, men kommer man dit kan man inte ångra sig. Den platsen, dit vill jag. Det finns uppe i det blå, bland molnen. Där vill jag vara och vara fri. Fri som en fågel. En dag, en dag kommer jag dit."

Skrivna av mig. Under dom senaste dagarna, alla utan en är skrivna idag/ikväll.

Psyk akutmottagningen

Ikväll har jag suttit uppe på psyk akutmottagningen i flera timmar. Har pratat med en läkare och hon bedömde att inte lägga in mig ikväll utan att hon skickar ett uppdrag till mobila teamet så dom ska kontakta mig i morgon och komma hit och prata med mig flera gånger i veckan och sedan kanske det blir en inläggning senare.

Har skrivit en hel del på mobilen som jag kommer publicera här senare. Antingen i kväll eller i morgon. Då kanske ni kan förstå hur dåligt jag egentligen mår.